Va rugam sa plasati comenzile dvs. pe noul nostru site automatic.ro unde puteti gasi intreaga noastra gama de produse. Va multumim!


Pentru comenzi, ne puteti suna la numerele:

Mobil: 0721.228.444 | 0726.175.111 | 0722.208.422 0232.316.000
L-V: 08:00-17:00
Versiunea de printat Spune unui prieten

Cum cumpar ?

Cum sa cumparati din magazinul nostru

Cumparand on-line din magazinul nostru este ca si cum ati cumpara dintr-un magazin real, obisnuit, numai ca in loc sa cautati printre rafturi este suficient sa rasfoiti catalogul on-line de produse.
La fel ca intr-un magazin real puteti sa adaugati produse in cosul de cumparaturi iar cand ati termina puteti merge catre "casa de marcat" pentru formalitatile de plata.
Diferenta cea mai mare este ca nu trebuie sa va deplasati la magazinul nostru ! In plus, magazinul este deschis 24/24, 7/7 !

Pasul 1. Selectati produsele care va intereseaza
Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa navigati printre paginile site-ului, rasfoind categoriile si subcategoriile pentru a ajunge la produsul pe care il cautati.
ATENTIE: cand ati gasi produsul pe care il cautati este posibil ca pretul acestuia sa fie prezentat pentru varianta cu cu cele mai caracteristici, urmand ca in functie de dimensiunile caracteristicilor sa va puteti configura singur(a) pretul.

Dupa ce ati gasit produsul care va intereseaza si ati selectat si caracteristicile principale (in functie de care variaza si pretul) puteti adauga acel produs in cosul de cumparaturi; dupa aceasta puteti merge catre finalizarea comenzii sau puteti continua cumparaturile.

Daca nu doriti sa finalizati comanda puteti salva cosul de cumparaturi si sa continuati cumparaturile alta data; pe parcursul comenzii veti vedea optiunea "salvati cos" pe care o puteti accesa; ulterior, accesand optiunea din meniul principal "Contul meu" veti putea gasi usor cosul cautand "Cosurile mele salvate". IMPORTANT: pentru a putea salva/recupera un cos este necesar sa fiti autentificat !

Pasul 2. Finalizare comanda

O data ce v-ati hotarat ca ati adaugat in cos toate produsele care va intereseaza puteti merge catre pasul final; in pagina unde va sunt afisat produsele comandate dati click pe optiunea "Finalizare comanda" si veti vi ghidat(a) prin procesul de finalizare comanda. Vi se va cere sa alegeti tipul de plata pe care il agreati si puteti continua cu urmatorii pasi.

Pasul  3. Plasarea comenzii

In ultimul pas vi se va cere sa revizuiti datele comenzii (atat detalii personale/firma cat si preferinte de plata) si veti putea finaliza comanda.

In acest moment comanda dvs. a fost finalizata si inregistrata in sistem; urmeaza ca un operator al serviciului de clienti sa va contacteze telefonic pentru a cere confirmarea dvs. in privinta expedierii.